Известие

Collapse
No announcement yet.

биален лагер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
    Ми защото не си в час!!! Ти казваш г.....,аз минавам след тебе и пояснявам какво искаш да кажеш!!! Защо ми се сърдиш че те поправям?? Винаги е било коректно и без обиди. Поправяй ме и ти,или не пиши неща които не знаеш как стават!!

Добре,но в конкретния случай нито аз нито ти знаем в какво положение са лагерите на човека и всеки изказва мнение.И не съм спамер та да пиша неща в които не съм сигурен,твоето мнение в придишния ми пост показва това.
    Alfa Mito 1.4
    156 2.0 155 ex
    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
      Добре,но в конкретния случай нито аз нито ти знаем в какво положение са лагерите на човека и всеки изказва мнение.И не съм спамер та да пиша неща в които не съм сигурен,твоето мнение в придишния ми пост показва това.

Този шум за да бъде чут от човек който не се занимава с авто-ремонти,значи нещата са сериозни,няма да стане без шлайф. При боксера шофьора чуе ли шум всичко вече е в картера!! Така че ти не си прав!!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение

Този шум за да бъде чут от човек който не се занимава с авто-ремонти,значи нещата са сериозни,няма да стане без шлайф. При боксера шофьора чуе ли шум всичко вече е в картера!! Така че ти не си прав!!

Добре,спираме до тук.Поздрави и приятна вечер.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

ОК. Лека
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Working...
          X